Офшори – “стартові майданчики для нападу на демократію”. В4 як “координатори нападу на наші свободи”

Автор | 04.03.2024

Податкові мінімізатори – це не просто жлобский плєбс, це підривники демократії. Цікава позиція Невгамовного Річарда Мерфі:

” справжня функція податкових гаваней полягає в тому, щоб виступати в якості стартового майданчика для нападу на демократію.

Основна логіка цього твердження завжди була досить простою. Ті, хто ненавидить представницьке правління, погоджуються з простою логікою, що якщо вони можуть позбавити демократії доходів, необхідних для виконання своїх повноважень, тоді вони можуть підірвати весь суспільний договір, який є основою демократичної обіцянки, створеної загальним виборчим правом, яке насправді стало звичайним лише з 1930-х років. Податкові гавані — це спосіб позбавити їх доходу.

Я написав наступну статтю про це питання в 2009 році , але з тих пір нічого особливо не змінилося, тому я знову поділюся нею. Необхідність проявити пильність щодо цієї скоординованої атаки на демократію з боку індустрії фінансових послуг, і особливо з боку чотирьох великих бухгалтерських фірм, які є найважливішими координаторами цього нападу на наші свободи через їхню повсякденну присутність як рушіїв у всіх найбільші податкові гавані світу” 

ВІД ПІДРИВНИКА ДЕМОКРАТІЇ ДО ПОСІПАКИ КРИВАВОЇ ТИРАНІЇ – ОДИН КРОК.

Залишити відповідь